"ေရွးျမန္မာစစ္သည္ေတာ္တို႔ အသံုးျပဳခဲ႔ၾကေသာ
မသိုးထမင္း စီရင္ျပဳလုပ္နည္း"
ဆန္ၾကမ္းတစ္ျပည္ခ်က္ကို ေရစင္စင္ေဆး
ၿပီး ေျခာက္ေသြ႔ေအာင္ေနလွန္း။
ၿပီးလ်ွင္ မီးႏွင့္ေလွာ္၍ ဆား ငရုပ္ေကာင္း
ဂ်င္း သင့္တင့္ေအာင္ထည့္၍ ညက္ေအာင္
ေထာင္း ညက္လ်ွင္ ဝါးက်ည္ေတာက္ထဲထည့္
၍ေဆာင္။
တစ္ေန႔လက္သီးဆုပ္ေလာက္ စား တစ္
ေန႔လံုး အျခားအစားအစာမစားပဲေနႏိူင္၏။
မွတ္ခ်က္
မူလက်မ္းရင္းေရးသားခ်က္အတိုင္းသာ
ျပန္လည္ေရးသားေပးပါသည္။
ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕ပါေစ
ပါရမီစခန္း ပညာလမ္း
No comments:
Post a Comment